O nama

Firma KekicMetali D.O.O. je nastala davne 1969 godine idejom njenog osnivača Kekić Agana da se bavi obradom metala.Od tog vremena do danas došlo je do usavršavanja proizvodnje i nabavke novih mašina i alata potreban za savremeniji rad firme.

Firma se svaki dan bavi konstruisanjem i izdradom novih i modernijih proizvoda od inoxa.Uz stalni rad i zalaganje njenih uposlenika nalazimo najpovoljnija rješenja u oblasti rojektovanja i dizajna naših proizovda.Samim pojavljivanjem naših proizvoda na tržište EU dokazali smo naš kvalitet što nas potiče da svoju proizvodnju širimo.

Danas imamo proizove od aluminija i crnog metala jer smo uvidjeli potrebu i za tim vidom proizovdnje.U vidu zaštite crnog metala imamo opće farbanje, plastificiranje i cinkovanje.Imamo širok izbor ograda, kapija, nastrešnica, montažnih stepenica, ugostiteljskie opreme te ostalih dkorativni proizvoda od inoxa.

Zahvaljujemo se našim dosadašnjim i budućim klijentima koji su nam ukazali svoje povjerenje da za njih obavimo date nam zahtjeve.

Recite nam svoje želje i mi ćemo ih ispuniti.

GODINA ISKUSTVA

ZAPOSLENIH RADNIKA

ZADOVOLJNIH MUŠTERIJA

NAJSAVREMENIJIH MAŠINA